I imagine my experience is not unique.
8AM – 60 minute call
9AM – 30 minute call
9.30AM – 30 minute call I am late to due to previous call
10AM – 60 minute call I am late to due to tardiness in the 9.30, from the 9AM
10.45AM – leave 1oAM early to take urgent call on mobile
11AM – 60 minute call where I multitask and order lunch online for delivery
12PM – 30 minute call where a kind colleague signed for and brought me my lunch
12.30PM – 60 minute call where the first 10 minutes are others showing up and me scarfing my lunch
1.30PM – 30 minute call
2PM – 60 minute call
3PM – 30 minute meeting in office
3.30PM – 60 minute workshop with in office team
Question: So. When did I use the restroom?
Answer: Four times. You were on mute in my headset & accompanied me. I rarely pee alone at work.
Disrupt the pattern: 25 or 50 minute meetings. Period.